Matuczáné Babits Veronika – Mester hipnotizőr

Elérhetőségek

 

06-20-5-120-250

hipnozis-banner2_Fotor

Szellemi csontkovácsolás

A csípősüllyedés nagyon sokszor különböző problémákat és fájdalmakat okoz. Gyakran diagnosztizálnak a betegeknél lábhossz különbséget, sokan szembesülnek olyan diagnózissal, hogy: Önnek rövidebb a bal vagy éppen a jobb lába pár cm-rel.

A csípősüllyedés sok testi panasz és különféle betegségek okozója lehet.

Sok embernél csak évtizedek múlva állapítják meg a problémát, és sajnos olyan is van, hogy az emberek életük végéig élnek csípőficammal anélkül, hogy bárki is észrevenné a különféle testi panaszok valódi okát.
Az ember testi funkciói függnek a hátgerinc állapotától, és ezek, az energia és idegrendszeren keresztül befolyásolhatóak. Ha a gerinc becsípődött, ez energiablokkokat okoz, ami kihatással van az egészségre. A kiegyenesítés után ismét szabadon áramolhat az életenergia, ezzel beindulnak ismét az öngyógyító erők. A Szellemi Csontkovácsolás – Hátgerinc kiegyenesítés egy multidimenzionális tudatszint kitágítás is egyben, ami individuális javuláshoz is vezethet, az emberi létezés minden szintjét beleértve. Az ember szellemét visszaállítja az Isteni Rend törvénye szerint, és ekkor tud a testben is az un. rend helyreállni.

A rendszer segít, hogy rájöjjünk, arra kik is vagyunk voltaképpen. Általa Isteni képességeinket ismét megtanuljuk helyesen használni, valamint arra, hogy a korlátainkat mi magunk szabjuk, és ezáltal igenis ki tudjuk tágítani ezeket, szinte határtalan mértékben! Érdekességként, állatoknál is működik, és hálásan fogadják!
A szellemi csontkovácsolás nem orvosi értelemben vett gyógyítási módszer, hanem Spirituális technika! A szellemi gyógyítás az öngyógyító erőket aktivizálja, és nem helyettesítheti az orvos által történő diagnosztizálást és kezelést.
Tapasztalatok szerint csípősüllyedés az anyától átvett téves program, a gyermekek a csípősüllyedést (mint lelki programot) az anyától veszik át, nem pedig a téves testtartás, vagy pedig a nehéz iskolatáska, felnőttkorban pedig a nehéz fizikai munka okozza. Ezzel a módszerrel ezt a hibás programot szellemi úton feloldjuk, ezáltal a lábhossz különbség és a lelki blokád az Isteni energia hatására szinte másodpercek alatt megszűnik, amely változás általában tartós. Ha viszont a személy egy olyan élethelyzetbe kerül, hogy ismételten kialakít egy téves programot, akkor előbb-utóbb ismét megjelenhet a hát és csípőprobléma és mindaz, ami ezzel jár.
A módszer újszerűsége miatt Magyarországon még csak néhányan már ismerik és alkalmazzák ezt a módszert.Feltöltés alatt